Prodajni program

Quickie

Quickie je naš domaći brend. Radi se o pekarskim proizvodima sa dugim rokom trajanja kao sto su kroasani, mafini, strudle itd.

MAS

Mas je nas domaci brend pod kojim se nalazi paleta proizvoda iz kategorije slanih grickalica. Radi se o slanim grickalicama sa maslinovim uljem, pečenim pekarskim proizvodima, proizvodima bez konzervansa i umjetnih boja, sa 100% prirodnim sastojcima.

Hell

Energetsko piće.

Mentos

Mentos je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova za tvrde bombone, pastile i zvakace gume.

Pez

Bombon koji donosi osmijeh i radost diljem svijeta. U širokom asortimanu Peza imamo: PEZ KLASIK: Pez bombone različitih okusa, Pez figurice sa oblicima omiljenih TV junaka. PEZ SOFT: Gumene bombone, Dispenzer – ispaljivac bombona. PEZ DEKSTROSE: Bomboni bez šećera različitih okusa i oblika i dr.

Chupa Chups

Chupa Chups je najpoznatiji svjetski brend lizala. U asortimanu osim lizala pod brendom Chupa Chups imamo i druge vrste proizvoda kao sto su gumeni bomboni, zvakace gume itd.

Fini

Fini je jedan od vodećih brendova slatkiša u svijetu. U svojoj paleti ima veliki broj gumenih, pjenastih i tvrdih bombona, raznovrsnih žvaka kao i drugih zanimljivih slatkiša namjenjenih za djecu i odrasle.

Avab

Avab je brend poznat po jako kvalitetnim maslinovim uljima. U svojoj paleti nudi ekstra djevičansko maslinovo ulje vrhunskog kvaliteta i fruit d'oliva mješavinu djevičanskog i ulja komine od masline.

BIP

Licencirane igracke sa bombonama.

Emco

Emco je vodeća tvrtka u Češkoj u prehrambenoj industriji. Emco fokusira na proizvodnju i distribuciju kvalitetnih i zdravih životnih navika prehrambenih proizvoda. To uključuje hrskavo i tradicionalne musli, musli kekse, kukuruz i žitarice punog zrna, zobi i dječje proizvode od žitarica.

Mediterranean sun

Mediterranean sun je naš brend  koji nudi maslinovo ulje, mješavinu djevičaskog ulja komine od masline i masline u kesici, zelene, sa košpicom, bez košpice i sa paprikom.

Dubble Bubble

Dubble Bubble je prvi brend u svijetu koji je izbacio žvaku od koje se prave veliki baloni. U svojoj paleti sarži žvake raznih okusa.

Ellephant-Toortitzi

Slane grickalice. 

Tosama

Tosama će biti svjetski prepoznat, inovativan i cijenjen ponudjac higijenskih i medicinskih proizvoda pod vlastitim ili tudjim robnim markama.