BOU Café

Otkrij senzaciju okusa

BOU kafe imaju jedinstvenu aromu i okus koji napitak kafe uzdižu do zlatnog vrha užitka, gdje će njegovi konzumenti otkriti nove senzacije dok uživaju u “Espresso Perfecto”. BOU Café to postiže rigoroznim izborom kafe različitog porijekla, koja je specifično pečena (s različitim krivuljama pečenja za svako porijeklo) i koristi se za stvaranje jedinstvene mješavine, što rezultira šoljicom kafe vrhunske kvalitete: “Espresso Perfecto ”.

Jedan od osnovnih stupova BOU Café je njegov tim profesionalaca iz različitih disciplina, koji nastoje svaku šoljicu kafe učiniti istinskim umjetničkim djelom i osigurati učinkovitu uslugu za naše kupce.

Misija BOU Café-a je pružiti svojim kupcima stalno visoku kvalitetu „Espresso Perfecto“ koji ispijačima kafe nudi zadovoljstvo i nove senzacije, pruža veće prihode našim kupcima i razdvaja ih od konkurencije.

Vrijednosti BOU Café-a su:

  • Strast prema kafi
  • Orijentacija direktno na kupca
  • Poštovanje potrošača

Strast tima BOU-a je dobiti „Espresso Perfecto“, koncentrirano piće spravljeno pod pritiskom u trajanju od 20 sekundi sa 7 gr. kafe.

Rezultat je 30 ml šoljice sjajnog espressa u boji lješnjaka s čvrstom kremom i mramornim konturama. Pored toga, odlikuje ga intenzivan, bogat i uravnotežen miris, s prolongiranim ukusom arome kafe u ustima.

BOU Café nudi personalizirano rješenje za zadovoljenje potreba kafića, restorana i pekara u bilo koje doba dana.

BOU Café analizira svaku vrstu posla i identificira pravu vrstu kafe za svakog kupca, na taj način osiguravajući da njihovi konzumenti uživaju u „Espresso Perfecto“, kontinuirano izvrsne kvalitete, kako bi im pružio zadovoljstvo i nove senzacije, čineći ih redovitim kupcima naše kafe.

Ovo ekskluzivno BOU Café rješenje, posebno za ugostiteljski sektor (hoteli, restorani i ugostiteljstvo), nudi Bou kafu u dva oblika:

  • Zrna kafe
  • Kapsule kafe

BOU Café rješenje za kafeterije i restorane uključuje personalizirane savjete, prilagođene stalne obuke, našu ekskluzivnu uslugu i tehničku podršku. Imamo čak i poseban odjel posvećen potvrđivanju da naši kupci prave „Espresso Perfecto“.

Ekskluzivna usluga sastoji se od:

  • Način izrade savršenog Espresso Perfecto.
  • Postavke i održavanje mašina za kafu.
  • Postavke i održavanje mlinova za kafu.
  • Mliječna emulzija.
  • Metodologija za pripremu novih BOU proizvoda (pića s toplom i hladnom kafom, smoothie, frappés, itd.).
Kontaktirajte nas i probajte novu senzaciju u svijetu kafe i dopusitite da BOU osvoji vaša čula!
Želite BOU Café u vašem objektu?